Hel

Helaas is het concert vanwege de maatregelen Coronavirus afgelast.

Steun het Zeeuws Oncologie team voor onderzoek naar kanker en betere behandelmogelijkheden. Kom naar het benefietconcert van Brakland in de Oostkerk in Middelburg.

De liefde voor folkmuziek bracht hen bij elkaar. De bandoneon van Carel, de vleugel van Jeroen en de gitaren plus stem van Leonie vloeien wonderwel samen. De muziek wordt zowel in oervorm als in eigentijdse arrangementen uitgevoerd en van A-capella tot puur instrumentaal.
Muziek van de weilanden en van overzee, van de intimiteit en de uitgestrektheid.

Met je bezoek steun je het Zeeuws Oncologie Team Alpe d’HuZes. De gehele opbrengst van dit concert wordt besteed aan onderzoek naar kanker en betere behandelmogelijkheden.

De Lionsclub Middelburg ondersteunt deze actie en maakt dit benefiet concert mogelijk.

Zondag 26 april 15:30u Oostkerk Middelburg. (deur open vanaf 15.00 uur)

Zo bestel je eenvoudig en snel je kaarten online bij de Drukkerij:

- De directe link naar de kaarten van Brakland is:

- Klik onder aan de pagina van het concert op bestellen (u ziet het benefiet-ticket nog niet in beeld)

- login met uw account of registreer

BELANGRIJK: Op de bestelpagina wordt u gevraagd of u een actiecode wil invoeren. Klik dit aan. Uw code is:  Lions-6

- Nu verschijnt er een extra Benefiet-ticket in de lijst. Voer het gewenste aantal kaarten in en ga verder naar het winkelwagentje

- U kunt betalen via o.a. iDeal en Paypal. Na uw betaling ontvangt u uw ticket(s) in uw mail (als PDF-bestand).

Zo bestelt u uw benefiet-kaarten in de Drvkkery in Middelburg

Aan de voorste balie van boekhandel de Drvkkery (Markt 51, Middelburg) kunt u eveneens kaarten bestellen. Geef bij de balie aan dat u gebruik wil maken van een benefiet-ticket via de Lionsclub Middelburg

Alvast bedankt en hopelijk tot de 26e april in de Oostkerk.