Ei-team van Lionsclub Middelburg

Het Ei-team van Lions club Middelburg: al 13 jaar succesvol actief.

Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkoopt dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg zo al meer dan € 130.000 kunnen overmaken aan goede doelen.

Het EI-team is een initiatief van Lions Club Middelburg.

Het goede doel voor 2022: Stichting Kinder Diabetes Zeeland.

Steun Kinder Diabetes biedt deze zieke kinderen leuke activiteiten zodat er niet alleen voor staan!

“ALS HET AAN ONS LIGT BEN JE #NIETALLEEN".

Voor kinderen met diabetes is een onbezorgd leven onmogelijk, bloedwaardes en medicijnen bepalen het ritme van de dag. Er is nog veel onwetendheid, waardoor de kinderen onnodig in een uitzonderingspositie terecht komen.

Stichting KinderDiabetes organiseert voor kinderen en ouders activiteiten, zodat ze een onbezorgde dag hebben. Ook geven ze voorlichting op scholen en maken informatiemateriaal over het leven met diabetes voor kinderen. Stichting KinderDiabetes is volledig afhankelijk van sponsoren en giften.

Met de opbrengst van onze actie kan de Stichting ook in 2022 de kinderen een aantal unieke activiteiten bieden, zodat ze ervaren dat er niet alleen voor staan!

Lions Middelburg wil graag bijdragen aan de doelstelling van SKD dat geen kind, of jong volwassene zich alleen zou moeten voelen, zodat ze ervaren dat ze er niet alleen voor staan!

INFORMATIE

Wil je meer informatie over Stichting KinderDiabetes? Ga naar:

W:stichtingkinderdiabetes.nl

F: facebook.com/stichtingkinderdiabetes

I : Stichtingkinderdiabetes

Bekijk hier de flyer met alle chocolade lekkernijen.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Naast de gebruikelijke bedrijfs-, en familiebokaal hebben we dit jaar de Ei-post! De zorgen omtrent Corona en het (deels) thuiswerken hebben veel gevraagd van collega’s en medewerkers.
Wat is er leuker dan via de post een bedankje met heerlijke paaseitjes te ontvangen!

Meer informatie over het ei-team of bestellen? eiteammiddelburg@gmail.com, of op onze Facebookpagina.