Ei-team van Lionsclub Middelburg

 

Het Ei-team van Lions club Middelburg: al 14 jaar succesvol actief.

Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkoopt dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg zo al meer dan € 130.000 kunnen overmaken aan goede doelen.

Het EI-team is een initiatief van Lions Club Middelburg.

Het goede doel voor 2024: Stichting Dierenwelzijn Zeeland.

Stichting Dierenwelzijn Zeeland doet fantastisch werk met hun drie dierenambulances, waar vrijwillegers zieke, gewonde en zoekgraakte dieren in Walcheren, de Bevelanden, en Zeeuws-Vlaanderen helpen. Daarnaast voorzien ze ongveer 100 gezinnen met financiele zorgen van dierenvoedsel pakketten, om te voorkomen dat huisdieren de dupe worden.

Lions Club Middelburg organiseert hun jaarlijkse paaseiactie, waarvan alle opbrengsten naar de stichting Dierenwelzijn Zeeland gaan. Op deze manier dragen ze graag hun steentje bij aan dit belangrijke werk.

Met jouw steun kunnen ze een chip-en castratie actie opzetten, essentiele behandelingen die vaak als eerste wordne ingeperkt. Een chip helpt baasjes om hun zoekgeraakte huisdier sneller te vinden, terwijl castratie ongewenste nestjes voorkomt en het risico op zwerfdieren verkleint. Daarnaast hebben ze twee vrieskisten nodig voor de snelle invriezing van overleden dieren. Dit is cruciaal voor onderzoek, zoals bij vogelgriep, en om inheemse of huisdieren zonder chip tijdelijk te bewaren, vooral buiten kantooruren en in het weekend.

Laten we samen strijden voor dieren en hun baasjes in nood !   Koop onze paaseitjes en draag bij aan dit belangrijke werk. BESTEL een box en steun hiermee Stichting Dierenwelzijn Zeeland

 

HOE KAN IK Bestellen?  Mail naar: oorthuijs@zeelandnet.nl, of laat een bericht achter op onze Facebookpagina. Dan zorgen wij dat je de bestelling ruim voor Pasen binnen hebt.