Ei-team van Lionsclub Middelburg

Het Ei-team van Lions club Middelburg: al 12 jaar succesvol actief.

Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkoopt dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg zo al meer dan € 120.000 kunnen overmaken aan goede doelen.

Het EI-team is een initiatief van Lions Club Middelburg.

Het goede doel voor 2020: Zeeuws Oncologie Team.

Draag bij aan onderzoek naar effectieve behandelingen tegen kanker!

Een teamlid vertelt: In ons werk worden wij dagelijks geconfronteerd met het leed van mensen met kanker.
Soms kunnen we helpen klachten te verminderen, een effectieve behandeling starten om de ziekte af te remmen of zelfs een behandeling gericht op genezing inzetten.
Te vaak staan wij echter machteloos aan de kant en hebben we onvoldoende middelen tot beschikking om klachten te verminderen en de kanker effectief te bestrijden.
Genezing is voor velen (nog) geen optie. Kankerpatiënten hebben vaak geen keus als hun ziekte hun leven domineert. De alpe d’huzes leus “opgeven is geen optie” is daarom op hen niet van toepassing.
Voor ons als Zeeuws Oncologie Team geldt dat opgeven absoluut geen optie is in de strijd om de behandelingsmogelijkheden voor patiënten met kanker te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat er meer en effectievere behandelingen beschikbaar komen om kanker te bestrijden en dat er meer mogelijkheden komen om de klachten van patiënten te verminderen als de ziekte zelf niet goed (meer) te bestrijden is, is veel onderzoek nodig.
Voor goed en onafhankelijk onderzoek is heel veel geld nodig. Daarom willen wij ons graag als team inzetten om een steentje bij te dragen in deze strijd.
Vanuit het ADRZ zullen dit jaar 20 deelnemers (verdeeld over 2 teams) zo vaak mogelijk de alp d’huez lopend of fietsend beklimmen. De Lionsclub Middelburg steunt dit bijzondere en mooie doel met verkoop van heerlijke chocolade paaseitjes. Help ons en het Zeeuws Oncologie Team door paaseitjes te kopen.

Meer informatie over het ei-team of bestellen? eiteammiddelburg@gmail.com, of op onze Facebookpagina.