Ei-team van Lionsclub Middelburg

Het Ei-team van Lions club Middelburg: al 11 jaar succesvol actief.

Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkoopt dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg zo al meer dan € 100.000 kunnen overmaken aan goede doelen.

Het EI-team is een initiatief van Lions Club Middelburg.

Het goede doel voor 2019: Humanitas Kinderkamp Zeeland.

Draag bij aan een onvergetelijke zomervakantie!

Sinds 1981 organiseert Humanitas Kinderkamp Zeeland in de zomer een fantastisch kamp voor ongeveer 80 kinderen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is. Een week lang kunnen zij hun zorgen vergeten en leuke dingen doen met elkaar!
Tijdens kamp draait het natuurlijk vooral om plezier maken, maar de organisatie nemen we heel serieus. Daarom bestaat ons team uit een enthousiaste groep vrijwilligers met een ruime en brede expertise. Zij zetten zich bijvoorbeeld in als groepsleiding, technische dienst of kookstaf.
Er is een pedagogisch klimaat op kamp met vrijwilligers die getraind zijn en over ruime ervaring beschikken. Vanwege deze professionele aanpak mogen we het keurmerk voeren van het Steunpunt Kindervakanties.

Het Humanitas Kinderkamp Zeeland is voor Zeeuwse kinderen en jongeren, in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar, die vanuit de thuissituatie niet of nauwelijks op vakantie kunnen of gaan.
Dit zijn bijvoorbeeld kinderen van ouders, pleeggezinnen of tehuizen die onvoldoende financiële middelen hebben om een vakantie te betalen. Kinderen uit gezinnen waar één van de familieleden ziek is, kinderen met een (kleine) beperking of waarbij vanwege andere omstandigheden een vakantie niet binnen de mogelijkheden ligt.
Elk kamp staat altijd in het teken van een thema. Maar wat het thema ook is, het programma staat altijd bol van de leuke activiteiten!
We gaan lachen, bij kampvuur zitten en broodjesbakken, zwemmen, voetballen, knutselen, fietsen,dropping, middagje naar het strand, middagje naar Veere, hiken, dansen, speurtocht, afwassen, vlotten maken, levend bowlen, disco, hutten bouwen, een ren-je-rotspel, een zeilrace op het Veerse Meer en nog véééél meer!
Meer informatie over Humanitas Kinderkamp Zeeland: www.humanitaskinderkamp.nl.

Meer informatie over het ei-team of bestellen? eiteammiddelburg@gmail.com, of op onze Facebookpagina.