Ei-team van Lionsclub Middelburg

Het Ei-team van Lions club Middelburg: al 13 jaar succesvol actief.

Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkoopt dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg zo al meer dan € 130.000 kunnen overmaken aan goede doelen.

Het EI-team is een initiatief van Lions Club Middelburg.

Het goede doel voor 2021: Make - A - Wish Nederland.

Steun Make-a-Wish en laat de wens van deze zieke kinderen uitkomen!

“Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt".

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens ernstig zieke kinderen en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvende impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Zo worden herinneringen gemaakt die een leven lang mee gaan.

Juist nu, met de Corona pandemie, is het nog belangrijker dat deze kinderen, die nu extra geraakt worden door hun kwetsbare gezondheid, hun droom zien uitkomen.
Wij, Lionsclub Middelburg, willen hier heel graag aan bijdragen door ons intensief in te zetten voor de verkoop van paaseitjes en chocoladerepen voorzien van unieke wikkels.
De wikkel is speciaal voor ons ontworpen door Martien Luteijn en het gedicht is speciaal voor ons geschreven door Anna de Bruyckere.
Help ons en Make - A - Wish door paaseitjes en/of chocoladerepen te kopen.
Voor meer informatie ga naar: www.makeawishnederland.org

Bekijk hier de flyer met alle chocolade lekkernijen.

Meer informatie over het ei-team of bestellen? eiteammiddelburg@gmail.com, of op onze Facebookpagina.